SON DAKİKA
Hava Durumu

Mersin Ak Parti Akdeniz Belediye Başkan Aday Adayı Hasan Tüzün, Mersin'in Kurtuluşunu Coşkuyla Kutladı

Mersin Ak Parti Akdeniz Belediye Başkan aday adayı Hasan Tüzün, Mersin'in kurtuluşunun 3 Ocak tarihindeki yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı bir mesajla, Mersinli vatandaşların kurtuluş gününü coşku ve birlik içinde kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 02.01.2024 20:14
Haber Güncellenme Tarihi: 02.01.2024 20:38
Kaynak: www.bilginhaberci.com
Mersin Ak Parti Akdeniz Belediye Başkan Aday Adayı Hasan Tüzün, Mersin'in Kurtuluşunu Coşkuyla Kutladı

Tüzün, mesajında, "Bugün, Mersin'in kurtuluşunun yıl dönümünü büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz. 3 Ocak 1922'de başlayan kahramanlık destanı, Mersin'in özgürlüğüne kavuşmasının simgesidir. Bu kutlu gün, şehrimizin bağımsızlık mücadelesini hatırlamak, birlik ve beraberlik içinde geleceğe umutla bakmak adına anlamlıdır" dedi.

Mersin'in tarihinde önemli bir dönemi temsil eden bu günü, birlik ve beraberlik içinde geçirdiklerini belirten Tüzün, "Mersin'in kurtuluşu, milletimizin birlik ve beraberlik ruhunu en güçlü şekilde yansıtan bir zaferdir. Bugün, bu mirası taşıyan birer Mersinli olarak, geçmişimizi onurla anıyor ve geleceğe daha güçlü adımlarla ilerlemek için bir aradayız" diye konuştu.

Hasan Tüzün, tüm Mersin halkına seslenerek birlikte nice başarılara imza atma kararlılığını vurgulayarak, Mersin'in daha aydınlık yarınlara ulaşması için projelerle dolu bir vizyon sunmayı hedeflediğini ifade etti.

Mesajın sonunda Tüzün, Mersin'in kurtuluş yıl dönümü etkinliklerine katılacak olan tüm vatandaşlara teşekkür ederek, birlik ve beraberlik içinde geleceğe daha güvenle bakmanın önemine vurgu yaptı.

Kaynak: www.bilginhaberci.com

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.