SON DAKİKA
Hava Durumu

MERSİN'E SAHİP ÇIKIYORUZ

Mersin'li diş hekimi Kutlay Özcan'ın kurduğu Mersinliyim Mersin'e sahip çıkacağım diyenlerin kurduğu dernek açılışına 25. Dönem Mersin Millet Vekili Adayı Mehmet Emin Kaplan ve Pınar Nar " katıldılar.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2015 01:26
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2015 01:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
MERSİN'E SAHİP ÇIKIYORUZ
 Ak Parti Akdeniz ilçe başkanı Cesim Ercik ve Teşkilatınında hazır bulunduğu açılışta saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından kurdelayi kesmek ve açılış konuşmasını yapmak için söz alan Mehmet Emin Kaplan ; " Mersinin böyle bir değere desteğe ve kardeşliğe ihtiyacı olduğunun açık ifadesi olan bu derneğin kurulmuş olmasından ve açılışında bulunmaktan sonsuz kıvanç duyuyorum. 
Mersinli ünlü diş hekimi Kutlay Özcan liderliğinde Adem Burçin, İlker Aydın, Ali Çetin , Necla Dönmez, Aslı Kuzu, Fatma Öpöz Ergun,Umut Türk, İlhan Karataş'tan oluşan bu ekip güçlü bir ekip olup sosyal medyada yaklaşık 26.000 üyesi olunca bunu Dernekleşmeye dönüştürerek MERSİNİN KALBİ olmak için kollarını sıvamışlar bizlerede ancak destek verip Bismillah demek düşer....Mersinli Hemşehrilerim artık zaman SEVGİLİ olma zamanıdır .... Bizler yeni bir Mersin yaşanılabilir bir Mersin için Derneğin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor Kutlay Özcan Beyi ve Ekibini kutluyorum" dedi
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.