SON DAKİKA
Hava Durumu

Mersin Yenişehir İlçesi Belediye Başkan Adayı Kenan Peker, Mersin Çermikliler Derneği'ni Ziyaret Etti

Mersin'in Yenişehir ilçesi belediye başkan adayı Kenan Peker, seçim kampanyası kapsamında Mersin Çermikliler Derneği'ni ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2024 23:39
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2024 23:39
Kaynak: www.bilginhaberci.com
Mersin Yenişehir İlçesi Belediye Başkan Adayı Kenan Peker, Mersin Çermikliler Derneği'ni Ziyaret Etti

Mersin'in Yenişehir ilçesi belediye başkan adayı Kenan Peker, seçim kampanyası kapsamında ilçedeki yerel derneklerle yakın temas halinde olmaya devam ediyor. Son olarak, Mersin Çermikliler Derneği'ni ziyaret eden Peker, burada yerel halkla buluşarak önemli konuları masaya yatırdı.

Ziyaret sırasında Mersin Çermikliler Derneği üyeleriyle bir araya gelen Kenan Peker, Yenişehir ilçesinin geleceği ve sorunları üzerine samimi bir diyalog başlattı. Dernek üyelerinin sorunlarını dinleyen Peker, yerel yönetimde yapmayı planladığı yenilikler hakkında da bilgi verdi.

Peker, yaptığı konuşmada, "Yenişehir ilçemizin gelişimi ve refahı için birlikte çalışmak önemlidir. Sizlerin görüşleri ve önerileri bizim için çok kıymetli. İlçemizi daha yaşanabilir, daha güzel bir yer haline getirmek için el ele vererek çalışacağız." diyerek katılımcılarla ortak bir vizyon oluşturma arzusunu dile getirdi.

Mersin Çermikliler Derneği Başkanı Remzi Gümüştekin'de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,"Kenan Peker'in samimiyeti ve ilgisi bizleri oldukça mutlu etti. Yenişehir ilçemizin geleceği için yapacağı çalışmalara destek olmaktan memnuniyet duyacağız." şeklinde konuştu.

Kenan Peker'in Mersin Çermikliler Derneği ziyareti, seçim sürecinde yerel halkla doğrudan temas kurarak onların beklentilerini anlama ve çözüm önerileri sunma çabasının önemli bir adımı olarak değerlendiriliyor. Bu ziyaret, Peker'in yerel siyasetteki etkinliğini ve halk nezdindeki popülerliğini artırarak seçim kampanyasına olumlu bir ivme kazandırmış görünüyor.

Kaynak: www.bilginhaberci.com

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.