SON DAKİKA
Hava Durumu

MEZİTLİ’NİN SESİ OLACAĞIM

MHP Mersin Milletvekili adayı Mehmet Kara, Mezitli İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2015 23:11
Haber Güncellenme Tarihi: 10.04.2015 23:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
MEZİTLİ’NİN SESİ OLACAĞIM
 MEZİTLİ’NİN SESİ OLACAĞIM
 
MHP Mersin 4. Sıra Milletvekili adayı Mehmet Kara, partisinin Mezitli İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Kara, Mezitli’nin ilk milletvekili olacağını belirterek, “İnşallah seçilirsem Mersin’in ve Mezitli’nin Ankara’daki sesi olacağım. Yıllardır milletvekili özlemi çeken Mezitli halkının desteğini alacağımıza inanıyorum” dedi.
 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 7 Haziran’da yarışacak Mersin milletvekili aday listesinin dördüncü sırasını Mezitlili işadamı, eski Tece Belediye Başkanı Mehmet Kara’ya emanet etti ve Mezitli için yıllar sonra ilk kez milletvekili çıkarma şansı doğdu.
 
Adaylığı Mezitli ve yöresinde heyecanla karşılanan Mehmet Kara, seçim çalışmaları kapsamındaki ilk ziyaretini MHP Mezitli İlçe Başkanı Serdar Soydan ile yönetim kurulu üyelerine yaptı ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.





 
 
MHP Mersin Milletvekili Mehmet Kara  “2 dönem Tece Belediye Başkanı olarak, yıllarca bir işadamı olarak Mezitli ve yöresine hizmet ettim. Partililerimizin desteği, Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin takdiri ile 4. Sıra Mersin milletvekili adayı oldum. Bundan sonra hedefim milletvekili olarak Mersin’e ve Mezitli’ye hizmet etmek. Mezitlili vatandaşlarımız yıllardır ‘neden bizim ilçemizden bir milletvekili çıkmıyor’ derlerdi. İnşallah bu dönem Mezitli de bir milletvekili çıkaracak. İnşallah seçilirsem Mersin’in ve Mezitli’nin Ankara’daki sesi olacağım. Yıllardır milletvekili özlemi çeken Mezitli halkının desteğini alacağımıza inanıyorum. Mezitli’yi bütün mahalleleriyle, bütün köyleriyle çok iyi tanıyorum. Sorunlarını, beklentilerini çok iyi biliyorum. İnşallah Mezitli’nin sesini Ankara’ya taşıyacağım ” dedi.
 
MHP Mezitli İlçe Başkanı Serdar Soydan da “Mezitli ve yöresi Mersin’in en üretken, en çalışkan insanlarının yaşadığı, senelerce partimize destek vermiş bir bölge. Bu dönem partimiz yöremizden bir arkadaşımızı milletvekili yaparak bizlere güç ve moral verdi. MHP adaylarının ve elbette Mezitlili adayımız Mehmet Kara’nın yanında çalışacağız, partimizi ilçemizde ve ilimizde birinci parti yapacağız” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.