SON DAKİKA
Hava Durumu

ÖZKAN " BU MİLLET OYUNU BOZAR"

Türkiye üzerinden karanlık planlar ve senaryolar hazırlandığını vurgulayan AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Hacı Özkan, “Bir kez daha 1 Kasım seçimlerinde sandıkta kaos çıkarma peşindeler. Bütün hesaplar bunun üzerine kuruldu. Düne kadar beraber yürüdüğümüz insanların AK Parti sendelesin diye uğraştıklarını herkes biliyor. 1 Kasım’da bu millet üzerine düşeni yapacak ve bu oyunu bozacaktır” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2015 00:06
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2015 00:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
ÖZKAN " BU MİLLET OYUNU BOZAR"
Çalışmalarını Akdeniz’de sürdüren Hacı Özkan, Hal esnafını ziyaret etti. Daha sonra Huzurkent’te taziyeye katılan Özkan, Karacailyas ve Kazanlı’da esnaf ziyaretlerinin ardından akşam da Mesudiye Mahallesi’nde gerçekleştirilen ev toplantısına katılarak 1 Kasım seçimlerinde vatandaşlardan destek istedi.

“BU MİLLET ÜZERİ DÜŞENİ YAPACAKTIR”

1 Kasım seçimlerinde tekrar AK Partinin iktidar olması gerektiğini, Türkiye’nin geleceği için bunun şart olduğunu ifade eden Özkan, “1 Kasım’da mutlaka sandıklara sahip çıkmalıyız. Sandık başında görev alan arkadaşlarımıza büyük sorumluluk düşüyor. Allah o gün hepsinin yardımcısı olsun. Tüm oyunları oynayanlar son olarak bir kez daha 1 Kasım seçimlerinde sandıkta kaos çıkarma peşindeler. Bütün hesaplar bunun üzerine kuruldu. Düne kadar beraber yürüdüğümüz insanların AK Parti sendelesin diye uğraştıklarını herkes biliyor. Vatanımızı seviyorsak, çocuklarımıza iyi bir gelecek hazırlamak istiyorsak yapacak olduğumuz görevi kutsal bir görev olarak ele alıp sandığın başında durmamız gerekiyor. Aksi bir neticede Türkiye tekrardan karanlık günlere geri dönecektir. 1 Kasım’da bu millet üzerine düşeni yapacak ve bu oyunu bozacaktır” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.