SON DAKİKA
Hava Durumu

BURHANETTİN KOCAMAZ, "İYİ PARTİ SAHNEDEN HİÇ ÇEKİLMEYECEK"

İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Burhanettin Kocamaz “Gönül Seferberliği” programına Çamlıyayla ilçesi ve mahallelerini ziyaret ederek devam etti.

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2021 15:32
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2021 15:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
BURHANETTİN KOCAMAZ, "İYİ PARTİ SAHNEDEN HİÇ ÇEKİLMEYECEK"

Kocamaz’a programda İYİ Parti Mersin İl Başkanı Mehmet Dutar, İYİ Parti GİK üyesi Mehmet Türe, Çamlıyayla ilçe başkanı Kudret Özdemir, il ve ilçe yöneticileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş da eşlik etti.

Programa ilk olarak Sebil’den başlayan partililer esnaf ve vatandaş ziyaretinin ardından Çamlıyayla merkezde kurulan pazar yeri ziyaretine geçti.

Tam kapanma döneminde vatandaşların özellikle yoğun bir talebi olduğunu sahayı boş bırakmamaları konusunda ısrar ettiklerini dile getiren İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Burhanettin Kocamaz, Çamlıyayla ile birlikte Mersin’in 13 ilçesinin tamamına ulaşmış olduklarını söyledi.

Kocamaz, “Vatandaşlarımızdan gördüğümüz ilgi gerçekten bizi gelecek adına umutlandırıyor. Türkiye’nin içerisinde bulunduğu sıkıntılardan vatandaşlarımızın tamamı etkileniyor bizler bu sıkıntıları yerinde tespit etmiş olduk. İnşallah bu çalışmalarımız bundan sonra da devam edecek. İYİ Parti sahadan hiç çekilmeyecek” ifadelerine yer verdi.

Erken ya da zamanında yapılacak bir seçime gerek eksikleri sıkıntıları tespit ederek politikalar üretmek gerekse de vatandaşlar ile daha sık diyalog içerisinde olarak bu çalışmaların devam edeceğinin bilgisini veren Kocamaz, “Ben öyle inanıyorum ki vatandaşımızın bu gösterdiği ilgi  ve gayretler bizim azmimizi daha da artırıyor. Biz inşallah gerek Mersin, gerek ülkenin sıkıntılarını tespit etmek, vatandaşlarımızın, üreticilerimizin yaşadığı sıkıntıları bizzat yerinde görerek tespit etmek suretiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İnşallah Türkiye bugün ki konumundan çok daha iyi olacak” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.