SON DAKİKA
Hava Durumu

“GÖNÜL SEFERBERLİĞİ” PROGRAMI SİLİFKE VE ERDEMLİ ZİYARETLERİ İLE DEVAM ETTİ

İYİ Parti’nin Mersin’de başlattığı “Gönül Seferberliği” programı Silifke ve Erdemli ile devam etti. Programa İYİ Parti Genel İdare Kurulu üyesi Burhanettin Kocamaz ile birlikte İYİ Parti Mersin İl Başkanı Mehmet Dutar, İYİ Parti Mersin Milletvekili Zeki Hakan Sıdalı, İYİ Parti GİK Üyesi Mehmet Türe, İlçe başkanları ve partililer de eşlik etti.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2021 21:35
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2021 21:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
“GÖNÜL SEFERBERLİĞİ” PROGRAMI SİLİFKE VE ERDEMLİ ZİYARETLERİ İLE DEVAM ETTİ

“İYİ Parti Türkiye’de vatandaşlarımızın yöneldiği bir yükselen değer”

İlk olarak ilçe başkanlıklarında partililere ve vatandaşlara seslenen İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Burhanettin Kocamaz, milletin İYİ Parti’ye olan ilgi ve alakasından bahsederek “Milletimizin İYİ Partiye olan teveccühünün bir nedeni var. Millet öyle bir noktaya geldi ki bugün İYİ Parti Türkiye’de vatandaşlarımızın yöneldiği bir yükselen değer olarak ortaya çıktı. Bu konuda elbette Sayın Genel Başkanımızın pandemiye rağmen sahada olması, il il, ilçe ilçe dolaşması, onun dışında genel merkezimizin görev verdiği insanlarımızın Türkiye’yi adım adım dolaşması İYİ Parti’nin vatandaşlarımız tarafından ilgi odağı olduğunu gösteriyor” dedi.

Bu millete bir umut lazımdı

Özellikle son bir yıldır pandemiyle mücadele çerçevesinde insanların birbirinden uzaklaştığını, rahatça sokaklarda dolaşamadığını, iş yerlerinin kapalı olduğu için esnafların çok büyük sıkıntı çektiğini dile getiren Kocamaz, “Üstelik bir de ekonomik kriz maalesef problemleri katmerleştirdi. Ancak bu millete bir umut lazımdı. Sayın Genel Başkanımız pandemiye rağmen sahadan hiç çekilmedi. Millete umut dağıtmaya çalıştı. Millet de kendisine en yakın siyasetçi olarak Sayın Meral Akşener’i gördü ve dertlerini sıkıntılarını ona açtı. O’da milletin sıkıntılarını mecliste, grup toplantılarında dile getirdi” ifadeleri kullandı.

Vatandaşımızın dertlerini dinlemek, gönüllerimizi buluşturabilmek düşüncesiyle sahadayız

“Millet Bizi Çağırıyor” mottosunun boş olmadığına vurgu yapan Kocamaz “Gittiğimiz her yerde insanlarımızın yoğun ilgisiyle karşılaşıyoruz. İnsanlarımız artık İYİ Parti’yi umut olarak görüyor ve bizimle yol yürümeye karar vermiş durumda. Seçimin ne zaman olacağı belli değil. Şu anda biz de seçim için yollarda değiliz. Biz sadece vatandaşımızın dertlerini dinlemek, gönüllerimizi buluşturabilmek düşüncesiyle sahadayız. Hata yapmadığımız sürece bu milletin bize olan ilgisi her geçen gün artacak”dedi.

“Daha katedeceğimiz çok yol var” diyerek sözlerine devam eden Kocamaz, “Hep birlikte hareket etmek mecburiyetindeyiz. Vatandaşa kendimizi iyi anlatmak gönüllerimizi açmak mecburiyetindeyiz ve inşallah vatandaşlarımızın bu desteği sürdüğünde de alnımızın akıyla Erdemli ’de, Mersin’de birinci parti olacağız” ifadeleri ile konuşmasını sonlandırdı.

Konuşmaların ardından Kocamaz ve beraberindeki heyet, Silifke ve Erdemli ilçelerinde esnaf ve vatandaşlarla teke tek selamlaştı ve sıkıntılarını dinledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.