SON DAKİKA
Hava Durumu

“GÖNÜL SEFERBERLİĞİ”SİLİFKE VE ERDEMLİ'YE İYİ GELDİ

İYİ Parti GİK Üyesi Burhanettin Kocamaz’ın “Gönül Seferberliği” programı kapsamında yaptığı ilçe gezilerinin son durağı Silifke ve Erdemli oldu

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2021 21:02
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2021 21:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
“GÖNÜL SEFERBERLİĞİ”SİLİFKE VE ERDEMLİ'YE İYİ GELDİ

İlk önce İYİ Parti ilçe başkanlıklarını ziyaret eden Kocamaz’a, İYİ Parti Mersin il Başkanı Mehmet Dutar, İYİ Parti Mersin Milletvekili Behiç Çelik, İYİ Parti GİK üyesi Mehmet Türe, ilçe başkanları ve partililer de eşlik etti.

Kocamaz sosyal medyadan da “GÖNÜL SEFERBERLİĞİ” mottosunun ilçeler bazında son durağı olan Silifke ve Erdemli ile ilgili olarak şu sözleri söyledi;

Kıymetli Hemşehrilerim;
İYİ Parti İl Başkanımız Sayın;Mehmet Dutar,
Mersin Milletvekilimiz Sayın;Zeki Hakan SIDALI,
Genel İdare Kurulu Üyemiz Sayın;Mehmet Türe ve yol arkadaşlarımızla birlikte SİLİFKE ve ERDEMLİ İlçelerimizde yapmış olduğumuz ziyaretler kapsamında öncelikle ilçe teşkilatlarımızı ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunduk.
Misafirperverliklerinden ötürü ilçe başkanlarımıza ve yöneticilerine teşekkür ediyorum.
SİLİFKE ve ERDEMLİ ilçelerimizde yapmış olduğumuz esnaf ziyaretleri kapsamında gördüğümüz manzara tabi ki diğer ilçelerimizden farksızdı.
Ülkemizin içerisinde bulunduğu bugünkü koşullar halkımız nazarında endişe,korku ve güvensizliğe sebep olmuş mutsuz bir toplum yaratmıştır.
Tabi ki yaşam devam ettiği sürece umutlarda daima vardır. İşte bugün Türkiye’nin düştüğü bu darboğazdan kurtuluşunun çözümü Sayın Genel Başkanımız Meral AKŞENER’in liderliğinde İYİ PARTİ’nin iktidar olması gerektiği artık bilinmekte ve beklenmektedir.
Allah sağlık ve ömür verdiği sürece halkımızın sıkıntı ve sorunlarını dinleyip çözümü noktasında durmadan,yorulmadan mücadele etmeye devam edeceğiz.
Bugünkü SİLİFKE ve ERDEMLİ programımızda bizlerle olan bizlere yol arkadaşlığı yapan partili partisiz bizlerle gönüllerini birleştirenlere,basınımızın güzide temsilcilerine,gittiğimiz yerlerde bizlere kucak açan tüm hemşehrilerime en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum.
Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin.

Konuşmaların ardından Kocamaz ve beraberindekiler Silifke ve Erdemli’de bulunan esnaf ve pazar yerlerini ziyaret ettiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.