SON DAKİKA
Hava Durumu

HASAN TÜZÜN

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Akdeniz Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Tüzün, anneler günü dolayısı ile kutlama mesajı yayınladı.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2022 10:42
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2022 11:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
HASAN TÜZÜN

Tüzün mesajında şu sözlere yer verdi, "Annelik, çocuklarına adanmış bir hayatın, hiçbir maddi değerle ölçülemeyecek büyük bir özverinin ve sabrın adıdır. Geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmeleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan anneler, bu yönleriyle topluma yön veren ve şekillendiren temel yapı taşlarıdır.


Çocuklarına, daha dünyaya gözlerini açmadan besledikleri şefkatle, hayattaki ilk dostu, ilk arkadaşı, ilk öğretmeni olan annelerimizdir. Bu nedenle belki de bizi hayatta karşılıksız seven tek varlık olan, annelerimiz için ne yapsak azdır. Bizlerden tek beklentileri emeklerinin boşa gitmediğini hissettirmek ve gurur duyacakları evlatlar olarak, hak ettikleri sevgi, saygı ve ilgiyi onlardan eksik etmemek, annelerimize vereceğimiz en büyük armağan olacaktır.


Bu duygu ve düşüncelerle vatanı için canını feda eden kahraman Türk evlatlarının bizlere birer emaneti olan Şehit anneleri başta olmak üzere, gazi annelerinin, annemin ve tüm annelerin Anneler Gününü kutlar, aileleriyle birlikte nice mutlu yıllar ve esenlikler dilerim."dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.