SON DAKİKA
Hava Durumu

"YOL ARKADAŞINA İHANET ETTİN" DİYEN VATANDAŞA DAVUTOĞLU CEVAP VERDİ

Siyasi parti liderleri, şehir gezilerine devam ederken vatandaşlarla ilginç diyaloglar da yaşıyor… Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’na bir emekli öğretmenin tepkisi ile karşılaştı. Öğretmen, “Sen arkadaşlarına ihanet ettin” sözleri ile yüklenirken Davutoğlu,”Ben değil, onlar ihanet etti” cevabını verdi.

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2021 12:15
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2021 12:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
"YOL ARKADAŞINA İHANET ETTİN" DİYEN VATANDAŞA DAVUTOĞLU CEVAP VERDİ

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, çeşitli ziyaretler kapsamında Kayseri’ye geldi. Partililer tarafından Erkilet Havalimanı’nda karşılanan Davutoğlu, Kayseri programında Kapalı Çarşı esnafını ziyaret etti.

“ONLAR DAMATLARINI, YAKINLARINI ZENGİN ETTİLER”

Çarşı gezisinde Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nu durduran emekli bir öğretmen “Biz, seni sevmiştik. Ne zamana kadar? Sen yol arkadaşına ihanet ettin, o zamana kadar” dedi. Bu konuşmalar üzerine Davutoğlu, vatandaşa, “Onlar bana ihanet etti. Ben o sözü tuttum, onlar tutmadı. Onlar damatlarını, yakınlarını zengin ettiler” cevabını verdi.

Bir başka vatandaş ise “Siz altın gibi adamsınız. Ancak HDP, CHP ve İYİ Parti ile birlikte yol yürürseniz gözümüzde yoksunuz. Onların peşine düşecek kadar değişmediniz” dedi. Davutoğlu ise “Biz sizinle, Kayseri ile beraberiz” yanıtını verdi.

Ahmet Davutoğlu, Kapalı Çarşı esnafını ziyaret ettikten sonra STK ve muhtarlarla bir araya geldi.

“BİZ UNUTANLARDAN DEĞİLİZ”

Ahmet Davutoğlu, Kayseri’de muhtarlar ve sivil toplum kuruluşları ile bir araya geldiği toplantıda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye seslenerek, “Söylediğimiz her şeye hakaretle cevap veren Devlet Bahçeli’ye diyorum ki; bizim mayamız ata yurtta, Kaşgar’da karıldı. Biz Mevlana çocuğuyuz. Ankara’da oturup, Diyarbakır’a dönerek milliyetçilik taslayanlar Kaşgar’ı, Kaşgarlı Mahmut’u unuttular. Bizimle sizin aranızdaki fark bu. Biz unutanlardan değiliz” dedi.

Davutoğlu, “Kayseri’ye indiğim andan itibaren vatandaşların ilgisini beni çok mutlu etti. Kayseri’ye miting için geldiğimde ‘zirve şehir’ demiştim. Kayseri insanı az ile yetinmeyi bilen bir şehirdir. Büyük hedefleri olan Kayseri insanın ekonomik yönden bunaldığını gördüm. Kayserililer durumdan şikayet etmez ancak bugün Kayseri sokaklarında şikayet ve feryat duydum. İnsanlar ağlayarak durumundan şikayet ettiler. Kayserililer korkuya kapılmasın. Gelecek Partisi kadroları göreve hazırdır ve menzil yakındır” diye konuştu.

“ANKARA’DA OTURUP DİYARBAKIR’A MİLLİYETÇİLİK TASLAYANLAR KAŞGAR’I UNUTTULAR”

* Eğer dünya gerçekten 5’ten büyükse ve gerçekten mazlumların umudu ve sesi iseniz Ankara’daki rahat koltuklarınızdan kalkın ve biraz da halkın içinde gezip kimsesizlere sahip çıkın. Söylediğimiz her şeye hakaretle cevap veren Devlet Bahçeli’ye diyorum ki; bizim mayamız ata yurtta, Kaşgar’da karıldı.

* Biz Mevlana çocuğuyuz. Ankara’da oturup, Diyarbakır’a dönerek milliyetçilik taslayanlar Kaşgar’ı, Kaşgarlı Mahmut’u unuttular. Bizimle sizin aranızdaki fark bu. Biz unutanlardan değiliz. Biz Türkiye’de bir grup vatandaşa milliyetçilik taslayanlar değiliz. Dünyanın her yerinde Türk dilini, Türk bayrağını, Türk lirasını izzetli kılanlarız.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.