SON DAKİKA
Hava Durumu

ALTAY TRANSFERDE AMATÖR

Yeni sezon öncesi renklerine bağlamak istediği pek çok futbolcuyu başka kulüplere kaptıran Altay, son olarak kendisi için İzmir'e gelen bir oyuncuyu da para sorunu yüzünden amatör küme takımlarından Kastamonuspor 1966'ya kaptırdı.

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2014 09:53
Haber Güncellenme Tarihi: 13.08.2014 09:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
ALTAY TRANSFERDE AMATÖR
 FERDA BİLGİN-ANTRENMANDA BEĞENİLDİ

KKTC Süper Lig temsilcisi Küçük Kaymaklı'da oynayan sol kanat oyuncusu Mustafa Yaşınses' menajerler tarafından bu sezon kuruluşunun 100'üncü yılını kutlayan Türk futbolunun Asırlık Çınar'ı Altay'a önerildi. İzmir'e gelen Mustafa, denenmek üzere 1 hafta antrenmanlara alındı. Teknik heyet, yüksek top tekniği ve fiziğinin yanı sıra müthiş sürati ile dikkat çeken 26 yaşındaki oyuncunun en azından iyi bir alternaftif olacağını düşünerek beğenerek transferi için onay verdi. Yapılan görüşmede Mustafa'nın istediği 15 bin TL peşinatı çok bulan yöneticiler, futbolcuya 5000 TL peşinat, maçı başı 3000 TL önerdi.

"100 YILLIK KULÜP PEŞİNATI ÇOK GÖRDÜ"

Yönetimin önerisine şaşıran Mustafa, "Tek isteğim Altay'da oynamaktı ama 100 yıllık kulüp 15 bin TL peşinatı bile çok buldu" diyerek İzmir'den ayrılıp Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6'ncı Grup'ta şampiyonluk mücadelesine hazırlanan Kastamonuspor 1966 ile görüşmeye gitti. Kastamonuspor 1966, Altay'ın 15 bin TL peşinat yüzünden elinden kaçırdığı futbolcuyla 45 bin TL'si peşin olmak üzere 90 bin TL'ye anlaştı ve antrenmana bile çıkarmadan sözleşme imzaladı.

HEP BAŞKASI KAPTI

Transferde amatör takımlarla bile rekabet edemez hale gelen Altay, bu sezon görüştüğü pek çok futbolcuyu aralarında gruptaki rakiplerinin de bulunduğu başka kulüplere kaptırdı. Siyah beyazlıların transfer için teklif götürüp bazılarıyla el sıkıştığı futbolculardan Metin Depe ve Umut Kaya'yı Göztepe, Murat Uluç'u Hatayspor, Musa Sinan'ı Sivasspor, Emre İşçiler'i Turgutluspor, Türker'i Tepecikspor, Sinan Kaloğlu'nu Mersin İdmanyurdu, Deniz ve Emre'yi Erzurum Büyükşehir Belediyespor, kaleci Onur'u Fatih Karagümrük, Olgay'ı Konya Anadolu Selçukluspor aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.