SON DAKİKA
Hava Durumu

ARENA’NIN TAHSİSİNDE ISRARLIYIZ

Geçtiğimiz hafta Beşiktaş’la yapılan ilk lig maçında, Mersin Arena Stadı’nın zemininde meydana gelen bozulmalar sebebi ve Türkiye Futbol Federasyonu’nun ‘Saha zemini futbol karşılaşmalarına uygun değildir’ raporu vermesi üzerine yazılı bir açıklama yapan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, “Daha önce öngördüğümüz üzere Mersin Arena Stadı’nın tahsisi Büyükşehir Belediyesi’ne verilseydi, bugün bu sorunları konuşuyor olmayacaktık.” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2014 18:59
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2014 18:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
ARENA’NIN TAHSİSİNDE ISRARLIYIZ
 aklaşık 100 milyon liralık bir harcama yapılarak inşaa edilen Mersin Arena Stadyumu’nun bakım, onarım ve işletmesinin 10 yıllığına Mersin Büyükşehir Belediyesi adına tahsisi veya kiralanması konusunda Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Temmuz ayındaki toplantısında, kendisine protokole imza atma yetkisi verdiğini hatırlatan Başkan Kocamaz, “Fakat yaklaşık 2 ay önce, yani ligler başlamadan önce yaptığımız bu çağrı henüz karşılık bulmadı. Talebimiz kabul edilmiş olsaydı, 10 yıl boyunca Mersin Arena Stadı’nın tüm bakım, onarım ve işletmesini Büyükşehir Belediyesi yapacaktı. Böylece stadın zemininde yaşanan sorunu 2 ay önce tespit ederek, lig başlamadan hazır hale getirebilirdik. Ancak henüz geç kalınmış sayılmaz. Stadın tahsisi veya belediyeye kiralanması durumunda, ileride yaşanabilecek sıkıntıların da önlemi şimdiden alınmış olacaktır.” dedi. 
Başkan Kocamaz açıklamasının sonunda, “Eğer bu tesislere birileri sahip çıkmazsa, yakın bir zamanda elden çıkacaktır. Bütün spor tesislerini Büyükşehir Belediyesi’ne devredin, bakımını Büyükşehir üstlensin demiştik. Biz her şeye rağmen tahsiste ısrar ediyoruz.” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.