SON DAKİKA
Hava Durumu

ÇOCUKLARINIZI BİZE GÖNDERİN

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, “Çocuklarınızı spora teşvik edin ve yetişmeleri için bize gönderin.” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2014 23:14
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2014 23:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
ÇOCUKLARINIZI BİZE GÖNDERİN
 Mersin genelinde spora ilginin çok fazla olduğunu ve bunun sevindirici olduğunu kaydeden Başkan Kocamaz, “Şu anda Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde değişik branşlarda eğitim verilmektedir. Değişik yaş kategorisindeki çocuklarımızın ve gençlerimizin rahatlıkla faydalanabileceği bu imkan sayesinde, spora eğilimli ve yetenekli olan gençlerimizin de önünü açmış oluyoruz. Örneğin basketbol okullarında eğitim gören ve yetenekli olan gençlerimiz, kadın ve erkek basketbol takımlarımızın altyapısını oluşturmaktadır.” dedi.

     Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nde şu anda atletizm, basketbol, bedensel engelliler, briç, eskrim, güreş, tekvando, voleybol, yüzme ve karate gibi branşlarda 1.500’e yakın lisanslı sporcunun mücadele ettiğini ifade eden Başkan Kocamaz, “Anne babalar çocuklarını, Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’ne göndererek, yetenekli olduğu branşta kendisini geliştirmesine öncülük etsinler. Böylece çocuklarımız hem boş vakitlerini spor gibi yararlı bir uğraşla değerlendirmiş olur, hem de başarılı oldukları sporda ileriye dönük önemli bir yatırım yapılmış olur.” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.