SON DAKİKA
Hava Durumu

FINDIKPINARI’NDA FUTBOL TURNUVASI HEYECANI

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Kupası kapsamında düzenlenen Fındıkpınarı Köyler Arası Futbol Turnuvası başladı.

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2016 14:02
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2016 14:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
FINDIKPINARI’NDA FUTBOL TURNUVASI HEYECANI
 9 Temmuz-30 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilen Fındıkpınarı Köyler Arası Futbol Turnuvası, Fındıkpınarı Futbol Sahası’nda oynanan 1. Hafta maçları ile başladı. Turnuvanın açılış vuruşunu Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel yaptı.  

A Grubu müsabakaları Emirler 1 - Gökçebelen 1, Kale 0 - Çevlik 6, Akarca 3 - Uzunkaş 1, B Grubu müsabakaları ise Menteş 3 - Fındıkpınarı 1, Erçel 4 - Tol 0, Kuzucu 5 - Çavak 0 şeklinde tamamlandı.


Turnuvada, 24 köy takımı, 5 hafta boyunca her Cumartesi ve Pazar günleri 2’şer grup halinde oynanacak maçlarda şampiyon olabilmek için mücadele edecek. Turnuvanın final maçı ise 30 Ağustos 2016 Salı günü oynanacak ve ödüller düzenlenecek ödül töreni ile sahiplerini bulacak.  

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, geçtiğimiz günlerde turnuvaya katılan köy takımlarına malzemelerini teslim ederek, takımların turnuvada centilmence mücadele etmeleri gerektiğini dil getirmiş,en centilmence mücadele eden takıma da ödül vereceklerini belirtmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.