SON DAKİKA
Hava Durumu

LÜLÜ: ŞANSSIZLIKLAR YAKAMIZDAN DÜŞMÜYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi Meskispor’da Karaman Belediyespor karşısında alınan beraberliğin üzüntüsü yaşanırken, kulüp Genel Koordinatörü Akgün Lülü, sezon başından bu yana yaşadıkları şansızlıkların sonuçlara direk olarak etki ettiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2016 20:46
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2016 20:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
LÜLÜ: ŞANSSIZLIKLAR YAKAMIZDAN DÜŞMÜYOR
Bölgesel Amatör Ligi 5. Gurupta mücadele eden temsilcimiz Mersin Büyükşehir Belediyesi Meskispor’da, sahasında ağırladığı Karaman Belediyespor ile berabere kalarak galibiyet özlemini sonlandıramadı. Ligin ilk 3 haftasında 2 puan toplayabilen mavi beyazlılarda kulüp Genel Koordinatörü Akgün Lülü sezon başından bu yana iyi futbol sergilemelerine rağmen bir türlü bunu sonuca yansıtamadıklarını belirterek, “Sezonun ilk haftasında Kilis Belediyespor karşısında farkı kaçırdığımız bir karşılaşmaydı. Girdiğimiz gol pozisyonlarında bir türlü topu kaleye sokmayı başaramadık. Ancak maç sonunda malesef kalemizde gördüğümüz şanssız bir golle 1 puana razı olduk. Ceyhan deplasmanında da en kötü ihtimalle beraberliği hakeden bir oyun sergiledik ancak şanssızlık bizi Ceyhan karşısında da bırakmadı” dedi.
 
KAZANILMIŞ 1 PUAN DEĞİL KAYBEDİLMİŞ 2 PUANLIK MAÇ
Karaman Belediyespor karşısında maçın başından sonuna kadar sahanın hakimi olduklarını ve üstün bir oyun sergilediklerini de söyleyen Lülü, “Mutlak galibiyet parolası ile hazırlandığımız bir maçtı. Ligin ilk 2 haftasında kaybettiğimiz 5 puanı telafi etmek ve çıkışa geçeceğimiz bir maç olarak görüyordu. Ancak sezon başından bu yana yakamızı bırakmayan şanssızlıklar Karaman karşısında da bizi bırakmadı. Girdiğimiz birçok gol pozisyonunda topu malesef kale çizgisinden geçiremedik. Galibiyet için gol aradığımız dakikalarda kalemizde malesef golü gördük. Son dakikada penaltıdan gelen beraberlik golü ise maselef bizi mutlu etmedi. Kazanılmış 1 puan olarak değil, kaybedilmiş 2 puanlık bir maçtı bizim için” ifadelerini kullandı.
 
KÖTÜ GİDİŞATA SON VERMEK İSTİYORUZ

Gelecek hafta karşılaşacakları Toroslar Belediyespor maçı ile bu şanssızlıklarını kırmayı hedeflediklerini de sözlerine ekleyen Lülü, “Ligin ilk 3 haftasında iyi bir başlangıç yapmadık. Beklentileri karşılayamadığımızın farkındayız. Ancak sezon başından bu yana yaşadığımız şanssızlığı bitirmek istiyoruz. Bunun için de Toroslar Belediyespor ile oynayacağımız maç bizim açımızdan çok büyük önem arz ediyor. Rakibimizi mağlup ederek kötü gidişatımıza son vermek ve ligde çıkışa geçmek istiyoruz” şeklinde konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.