SON DAKİKA
Hava Durumu

MERSİN'DE BEŞİKTAŞ TARAFTARLARI YASAK DİNLEMEDİ !

Futbol Süper Ligini 1 puanlık averajla birinci bitiren ve 16. Şampiyonluğuna imza atan Beşiktaş, yurdun dört bir yanındaki Beşiktaş taraftarlarını sevince boğdu. İçişleri Bakanlığı kutlama yasak demişti ama ancak aralarında Mersin’in de bulunduğu birçok ilde taraftar yasağı deldi, sokağa çıkma yasağına rağmen coşkulu kutlamalar yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2021 09:45
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2021 09:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
MERSİN'DE BEŞİKTAŞ TARAFTARLARI YASAK DİNLEMEDİ !

Beşiktaş, Süper Ligin son haftasında Göztepe’yi deplasmanda 2-1 yendi  ve Galatasaray’ı 1 gol averajıyla geride bırakarak şampiyonluğa uzandı.

İçişleri Bakanlığı cadde, sokak ve meydanlarda şampiyonluk kutlamasının yasak olduğunu ilan etmişti. Ancak son düdük çalar çalmaz binlerce Beşiktaş tarafı şampiyonluğu kutlamak için sokaklara indi.

Mersin’de kutlamaların en yoğun olduğu yer Gazi Mustafa Kemal Bulvarı ile Adnan Menderes Bulvarı oldu. Yüzlerce araç kornolar çalarak şampiyonluğu kutladı. Birçok taraftar araçların camlarından Beşiktaş bayrakları salladı.

Polis ekiplerinin araçları trafik ışıklarında durdurdu dakikalarda bazı taraftarlar araçlarından inerek şampiyonluk coşkusunu caddede sloganlar atarak, marşlar söyleyerek yaşadı.

Kutlamaların uzaması üzerine polis kutlamaya katılan taraftarlara dağılın uyarısı yaptı. Kutlamalar gece yarısına kadar sürdü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.