SON DAKİKA
Hava Durumu

MERSİNLİ AHMET RAHMETLE ANILDI

Türkiye'ye Olimpiyat Oyunlarında ilk madalyayı kazandıran Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu ünlü güreşçi Ahmet Kireççi (Mersinli Ahmet) ölümünün 35'nci yıl dönümünde mezarı başında anıldı.

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2014 17:18
Haber Güncellenme Tarihi: 13.08.2014 17:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
MERSİNLİ AHMET RAHMETLE ANILDI
 Efsane güreşçi Ahmet Kireççi ölümünün 35'nci yıl dönümünde Mersin Şehir Mezarlığı'ndaki mezarı başında Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İl Müdür Vekili Ahmet Tarakçı, Güreş Eğitim Merkezi Baş Antrenörü Erdal Bal, Güreş Eğitim Merkezi Antrenörü Duran Kaşten, Türkiye Güreş Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Metin Ercan ve Spor Genel Müdürlüğü Mersin Güreş Eğitim Merkezi sporcuları tarafından anıldı.

Milli Güreşçi Ahmet Kireççi'yi anma etkinliğinde konuşan Ahmet Tarakçı 1933 yılında ilk kez milli takıma seçilen Mersinli Ahmet'in spor yaşamının başarılarla dolu olduğunu belirterek, "Amacımız çok çalışarak nice Mersinli Ahmetler yetiştirmek. Güreş Eğitim Merkezimizde Baş Antrenörümüz Erdal Bal nezaretinde şuan aramızda olan minik yıldız ve genç güreşçilerimizle birlikte Atalarının mezarını her yıl olduğu gibi bu yılda ziyaret ettik. İnanıyorum ki sporcularımız Atalarının yolunda giderek ilerleyen yıllarda ilimizi ülkemizi ulusal ve uluslararası arenada temsil edecekler. Ben tekrar unutulmaz Milli Olimpiyat Şampiyonumuz Ahmet Kireççi'yi kabri başında anmak ruhlarına dualar göndermek suretiyle bir kez daha andık. Tekrar merhuma Allah'tan rahmet diliyor mekanı cennet olsun diyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.