SON DAKİKA
Hava Durumu

MESKİ’DE ZİRVE YÜRÜYÜŞÜ SÜRÜYOR

Bölgesel amatör Lig (BAL) 5. Gurupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Büyükşehir Belediyesi Meskispor’da Tyanaspor karşısında alınan 10-0’lık galibiyetin sevinci yaşanırken, Kulüp Genel Koordinatörü Akgün Lülü, zirve yolunda emin adımlarla ilerlediklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 07.11.2016 12:01
Haber Güncellenme Tarihi: 07.11.2016 12:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
MESKİ’DE ZİRVE YÜRÜYÜŞÜ SÜRÜYOR
Bölgesel amatör Lig (BAL) 5. Gurupta sezona istediği gibi bir başlangıç yapamayan temsilcimiz Büyükşehir Belediyesi Meskispor, Tyanaspor’a gol olup yağdı. Sahasında ağırladığı rakibini 10-0 gibi farklı bir skorla mağlup eden mavi beyazlılarda yüzler gülerken, Kulüp Genel Koordinatörü Akgün Lülü, son 2 haftada yakaladıkları çıkışı Tyanaspor karşısında da sürdürdüklerini söyledi. Sezon öncesi kendilerinden beklentilerin büyük olduğunu ve malesef bu beklentilere ligin ilk haftalarında karşılık veremediklerini söyleyen Lülü, “İyi bir ekip olduğumuzu biliyorduk. Tek eksiğimiz iyi futbol sergilediğimiz maçlarda hanemize 3 puan yazdıramamamızdı. Ancak bu şanssızlığımızı 2 hafta önce kırdık ve seri galibiyetler elde etmeye başladık” dedi.

 

KAZANMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİRİYORUZ

Son 3 haftada rakip kaleye 18 gol bıraktıklarını bunun karşılığında kalelerinde sadece 1 gol gördüklerini de sözlerine ekleyen Lülü, “Teknik heyet değişikliği takımımıza olumlu yönde yansıdığını son 3 haftada gördük. Şuan yardımcı antrenörlerimizle yolumuza devam ediyoruz. Ancak teknik direktör arayışlarımız da sürüyor. Kazanmayı alışkanlık haline getiren bir ekip olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Son haftalardaki çıkışımızı İskenderun 1967 karşısında sürdürerek galibiyet serimizi devam ettirmek hedefindeyiz. Futbolcularımız ve teknik heyetimiz bu inançla devam etmeleri halinde 3 Lig’in biletini sezon sonunda alacağımızdan hiçbir şüphem yok” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.