SON DAKİKA
Hava Durumu

MESKİSPOR’DA MORALLER BOZUK

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) hedifini şampiyonluk olarak belirleyen Mersin Büyükşehir Belediyesi Meskispor, sezonun ilk maçında evinde ağırladığı Kilis Belediyespor ile 1-1 berabere kalırken, Kulüp Genel Koordinatörü Akgün Lülü karşılaşma ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2016 18:57
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2016 18:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
MESKİSPOR’DA MORALLER BOZUK
 Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluğa kilitlenen Mersin Büyükşehir Belediyesi Meskispor, sezonun ilk maçında sahasında Kilis Belediyespor’u ağırladı. Rakibi ile 1-1 berabere kalarak lige kayıpla başlayan mavi beyazlılarda Genel Koordinatör Akgün Lülü hiç hesapta olmayan bir kayıpla lige başladıklarını söyledi. Sezon öncesi teknik direktör Yusuf Nevruz’un transfer raporu doğrultusunda çok önemli takviyeler yaptıklarını ve 2 ayrı kamp döneminde sezona hazırlandıklarını söyleyen Lülü, “Bu sezon beklentiler haliyle takımımızdan çok yüksek. Şampiyonluktan başka birşey konuşmuyoruz, düşünmüyoruz. Bu doğrultuda da yeni sezona hem flaş transfer hem de 2 kamp dönemi ile hazırlandık. Haliyle ligin ilk maçı olan Kilis Belediyespor karşısına da mutlak galibiyetle çıktık. Ancak hiç beklemediğimiz bir puan kaybı ile sezona başladık” dedi.
 
ZAMANA İHTİYACIMIZ VAR
Yeni bir takım olduklarını ve zamanla lige daha hazır bir görüntü vereceklerini de belirten Lülü, “Traftarlarımızı bu beraberlikle üzdük. Ancak biz yeni kurulmuş bir takımız. Zaman geçtikçe takımımız daha çok oturacak ve taraftarımızın ve camiamızın beklediği Meskispor’u izlettirecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Biz takımımıza güveniyoruz ve bu sezon sonunda arzu ettiğimiz şampiyonluğa kavuşacağımıza olan inancımızı koruyoruz. İlerleyen haftalarda daha iyi mücadele veren ve daha çok takım görüntüsü veren bir Meskispor’u izleyecek herkes” şeklinde konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.