SON DAKİKA
Hava Durumu

MİY ZORU BAŞARDI 4-2

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 7. haftasında Mersin İdmanyurdu, sahasında konuk ettiği Eskişehirspor'u 2-0 geriden gelerek ve 10 kişi kalmasına rağmen 4 - 2 mağlup etmeyi başardı.

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2014 22:25
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2014 22:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
MİY ZORU BAŞARDI 4-2
     Eskişehirspor maça hızlı başladı. Henüz üçüncü dakikada Ömer Şişmanoğlu topu ağlara gönderdi ve bu sezonki ilk golünü kaydetti;1-0. 27. dakikada Ömer     Şişmanoğlu ceza sahasında, Nurullah Kaya'nın müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem Ali Palabıyık, bu pozisyonda penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Erkan Zengin, skoru 2-0 Eskişehir lehine yaptı. İkinci golden sonra Eskişehirspor'un baskısını kıran Mersin idman Yurdu 41. dakikada golü buldu. Son kanattan Nurullah Kaya'nın yaptığı ortaya Oktay Delibalta, top yere inmeden mükemmel vurdu ve kaleci Boffin'i avlayıp farkı bire indiren golü kaydetti. İlk yarı bu skorla, 2-1 sona erdi. İkinci yarıda 60. dakikada Mersin İdman Yurdu'nda Murat Ceylan, Eskişehirsporlu Mirkan Aydın'a yaptığı sert faulden dolayı direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 10 kişi kalan ev sahibi ekipte, 75. dakikada Oktay Delibalta, ceza sahasında rakipten dönen topa düzgün vurarak takımına 2- 2'lik beraberliği getirdi. Bu golden 5 dakika sonra sağ kanattan gelişen Mersin atağında sahneye yine Oktay Delibalta çıktı. Oktay, gelen ortaya istediği gibi vuramamasına rağmen top Eskişehirsporlu defans oyuncusu Berkay'a çarptı ve top ağlara gitti,  
    Maçın 90 +4. dakikasındaysa Sinan Kaloğlu, kontratakta Boffin'i avladı ve skoru 4-2 yaptı. Maç bu skorla sona erdi. Bu galibiyetin ardından Rıza Çalımbay'ın ekibi MİY 13 puana yükselirken, Eskişehirspor 6 puanda kaldı.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.