SON DAKİKA
Hava Durumu

SÖZ SIRASI TEKNİK HEYET VE FUTBOLCULARDA

Meskispor Genel Koordinatörü Akgün Lülü, yeni sezon öncesi şampiyonluğa odaklanan bir ekip kurduklarını belirterek, “Biz yönetim olarak üzerimize düşeni yaptık. Şimdi söz sırası teknik heyet ve futbolcularımızda” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2016 12:44
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2016 12:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
SÖZ SIRASI TEKNİK HEYET VE FUTBOLCULARDA
Bölgesel Amatör Ligi’n başlamasına sayılı günler kala kadrosunu MUhammed Türkmen ve Mousa Traore gibi önemli isimlerle güçlendiren Meskispor’da Genel Koordinatör Akgün Lülü taraftarlara umut verdi. BAL Ligi’in üzerinde bir kadro kurduklarını ve hedeflerinin kesinlikle şampiyon olarak 3. Lig’e yükselmek olduğunu söyleyen Lülü, “Teknik ekibimizin raporu doğrultusunda eksik gördüğümüz mevkilere nokta transferler yaptık. Geçtiğimiz sezon kıl payı kaçırdığımız şampiyonluğu bu sezon şansa bırakmak istemedik ve hedefe odaklı bir kadro kurduk. Geçirdiğimiz 2 kamp döneminde de eksiklerimizi gördük ve bu noktada takviyelerimizi yönetim olarak yaptık. Son olarak Muhammed ve Traore gibi isimler ile gücümüze güç kattık. Artık gözümüzü lige çevirdik ve bu sezon arzu ettiğimiz 3. Lig kapısını aralamak için ligin ilk maçını beklemeye koyulduk” dedi.
 
BAŞKAN KOCAMAZ’A TEŞEKKÜR
Yönetim olarak üzerlerine düşen görevi fazlasıyla yaptıklarını da dile getiren Lülü, “Bize her fırsatta maddi ve manevi destek olan Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Burhanettin Kocamaz’a ayrıca teşekkür ediyorum. Onun bu emeklerini boşa çıkarmamak için bizde hem yönetimsel anlamda hem de teknik heyet ve futbolcular bazında üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız. Böylesi güçlü bir kadronun kurulması noktasında Büyükşehir Belediye Başkanımız ve YÖnetimimiz üzerine düşeni fazlasıyla yaptı. Şimdi söz teknik heyet ve futbolcularımızda. Onlarda inanıyorum ki bizim yüzümüzü kara çıkarmayacak ve sezon sonunda hem kentimize hem de bizlere arzu ettiğimiz şampiyonluğu hediye edeceklerdir” şeklinde konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.