SON DAKİKA
Hava Durumu

AKKUYU’DA PLANLI PATLATMADA MADDİ HASAR OLUŞTU

Bugün akşam saatlerine Akkuyu Nükleer Güç Santrali bölgesinde meydana gelen patlamada Büyükeceli’de baz ev ve seralar zarar gördü. Mersin Valiliği yaşanan olayla ilgil açıklama yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2021 23:24
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2021 23:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
AKKUYU’DA PLANLI PATLATMADA MADDİ HASAR OLUŞTU
Akşam saatlerinde Akkuyu Nükleer Güç Santrali bölgesinde meydana gelen patlama Büyükeceli’de paniğe neden oldu. Bazı ev ve cam seraların patlamadan etkilendiği ve zarar gördüğü tespit edildi.

Meydana gelen patlamayla ilgili açıklama yapan Mersin Valiliği, patlamanın planlı patlatma olduğunu, bu patlatma için gerekli incelemelerin başlatıldığını duyurdu. Açıklamada “sorumlular hakkında gerekli işlemler yapılacaktır” ifadesi dikkat çekti.

Açıklamada, “İlimiz Akkuyu Nükleer Güç Santrali Bölgesinde bugün yapılan planlı patlatma sonucu patlamanın etkisiyle Büyükeceli bölgemizde ev ve seralarda meydana gelen zararların tespitine yönelik zarar tespit komisyonu kurulmuş olup gerekli çalışmalara başlanmıştır. Bu çerçevede vatandaşlarımızın zararları tazmin edilecektir. Patlatma ile ilgili gerekli incelemeleri yapmak üzere Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı’ndan bir ekip görevlendirilmiştir. Konu her yönüyle incelenecek ve sorumlular hakkında gerekli işlemler yapılacaktır” denildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.