SON DAKİKA
Hava Durumu

Mersin Bu Karelere Bayıldı. Samimiyet Beklenen Hüsnüniyet

Mersinliler, uzun zamandır böyle bir manzara görmemişti. Kiremithane’de kurulan pazarda Vali Pehlivan ve eşi Yıldız Pehlivan alışveriş yaparken görüntülendi. Vali Pehlivan’ı tanıyan vatandaşlar ve pazar esnafıyla sohbet edildi. Halkın istediği samimiyet ve hüsnüniyet pazara yansıdı...

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2023 16:07
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2023 16:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
Mersin Bu Karelere Bayıldı. Samimiyet Beklenen Hüsnüniyet

Mersin’e atanmasıyla birlikte halkın arasından çıkmayan Vali Ali Hamza Pehlivan ve eşi Yıldız Pehlivan, yine vatandaşların arasına karıştı. Hem de bu kez Pazar alışverişinde…

Akdeniz ilçesinde kurulan Kiremithane pazarına gelen Vali Pehlivan ve eşi, haftalık Pazar alışverişini yaptı. Vali ve eşini tanıyan vatandaşlar bir anda sohbete başladı. Pazar esnafı da Vali Pehlivan ve eşiyle koyu bir sohbete başladı.

Pazar alışverişi sonrasında sosyal medyadan durum paylaşan Vali Ali Hamza Pehlivan, “Ailece pazar alışverişimizi Akdeniz İlçemize bağlı Kiremithane Mahallemizde Cumartesi günleri kurulan mahalle pazarında yaptık. Alışveriş vesilesiyle pazar esnafımız ve vatandaşlarımız ile görüştük, sohbet ettik” notuyla paylaştı.

SOSYAL MEDYADA EN ÇOK BU OLAY TARTIŞILDI

Vali Pehlivan’ın Pazar alışverişi de sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında yer aldı. Birçok Mersinli, Vali Pehlivan’a övgüler düzerken, Valilik ve halk arasında kurulan bu iletişim köprüsü için de minnetlerini duyurdu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.