SON DAKİKA
Hava Durumu

VALİ ÇAKACAK EMNİYET MÜDÜRLERİ İLE BULUŞTU

Vali Özdemir Çakacak terfi alan, görev ve sorumlulukları değişen Emniyet Müdürleriyle bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 31.01.2017 17:51
Haber Güncellenme Tarihi: 31.01.2017 17:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
VALİ ÇAKACAK EMNİYET MÜDÜRLERİ İLE BULUŞTU
 İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Polis Evi Şube Müdürlüğünde düzenlenen programa İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne’nin yanı sıra il emniyet müdür yardımcıları, merkez ilçe emniyet müdürleri ve şube müdürleri katıldı.
 
Programda yaptığı konuşmasına ilimizdeki huzur ve güven ortamını korumak için fedakârca görev yapan tüm emniyet güçlerine teşekkür ederek başlayan Vali Çakacak, yürüttükleri zor ama bir o kadar da önemli olan görevlerinde başarılar diledi.
 
Konuşmasının devamında Emniyet Teşkilatımızın mesai mefhumu gözetmeksizin, 7 gün 24 saat görev başında olan fedakar bir teşkilat olduğunu ifade eden Vali ÖzdemirÇakacak, polislerimizin özellikle son altı aydır her zaman olduğundan daha yoğun bir mesai içerisinde olduğunu belirterek, 15 Temmuz’daki hain darbe girişiminde Devletimizin ve Milletimizin üzerinde iç ve dış mihraklarca şimdiye kadar görülmemiş çok büyük bir oyunun sergilendiğini ancak Devletimizden ve Milletimizden yana olan güvenlik birimlerimizin, Yüce Milletimizle el ele vererek bu badirenin en az zararla atlatılmasında büyük rol aldığını söyledi.
 
Vali Özdemir Çakacak; “15 Temmuz’da Olduğu Gibi Bundan Sonra Da Ülkemize Ve Vatanımıza Sahip Çıkmaya Devam Edeceğiz”
 
Elim gecede Türk Milleti’nin birbirine kırdırılmak istendiğini de sözlerine ekleyen Vali Özdemir Çakacak, “Birtakım çeteci darbecilerin, Milletimizin helal kazançlarıyla verdiği vergilerle alınan silahlarla, yine bu Milletin üzerine uçaklardan, helikopterlerden ve tanklardan kurşun yağdırdıkları o hain kalkışmanın amacı ülkemizi bölmek, iç savaş çıkarmak ve ülkemizi işgal ortamına hazırlamaktı. Ama yüce Milletimiz Çanakkale’de ve Kurtuluş Savaşı’nda olduğu gibi bu hain girişime de fırsat vermeyerek, bu Aziz Milletin ne kadar büyük, asil bir Millet olduğunu bütün dünyaya bir kez daha göstermiştir” dedi. Türk Milleti’nin şu zamanlarda her zamankinden daha fazla kenetlenmeye ihtiyaç duyduğunu da dile getiren Vali Özdemir Çakacak, bu aziz Milletin fertlerinin aynı 15 Temmuz’da olduğu gibi bundan sonra da ülkemize ve Vatanımıza sahip çıkmaya devam edeceğini vurguladı.
 
Vali Özdemir Çakacak “Bizlerin Huzur İçerisinde Yaşaması, Ancak Ülkemizin Refah Ve Huzur İçerisinde Olmasına Bağlıdır”
 
Konuşmasının sonunda, güvenlik hizmetlerinin kolay yürütülebilen işler olmadığına değinen Vali Özdemir Çakacak, güvenlik hizmetlerinin bütün kamu hizmetlerinin temeli olduğuna dikkat çekerek, “Bu nedenle, hepimiz ‘ben ülkeme en iyi nasıl hizmet edebilirim’ çabası ve gayreti içerisinde olmalıyız. Bizlerin huzur içerisinde yaşaması, ancak ülkemizin refah ve huzur içerisinde olmasına bağlıdır” diye konuştu.
 
İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne ise Vali Çakacak’a şükranlarını sunarak başladığı konuşmasında, Sayın Valimizin desteğini her zaman yanlarında hissettiklerini ifade ederek, Vatan ve Millet adına bu önemli görevi layıkıyla yapmaya devam edeceklerini dile getirdi.
 
Program sonunda terfi alan Emniyet Müdürlerini tek tek tebrik eden Vali Özdemir Çakacak, şubeleri ve sorumlulukları değişenlere de yeni görevlerinde başarılar diledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.