SON DAKİKA
Hava Durumu

VALİ ÇAKACAK TÖRENLE KARŞILANDI

Vali Çakacak, Mersin’e ve Güzel İnsanlarına Hizmet Etmekten Şeref Duyuyorum 16.09.2014 Tarih ve 2014-6780 Sayılı Bakanlar Kurulu kararı ile Kırşehir Valiliği görevinden Mersin Valiliği görevine atanan Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Valilik makamı önünde düzenlenen karşılama töreninin ardından görevine başladı.

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2014 23:50
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2014 23:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
VALİ ÇAKACAK  TÖRENLE KARŞILANDI
Vali Vekili Cezmi Türk Göçer, il protokol üyeleri, Vali Yardımcıları, Valilik çalışanları, iş dünyasının önde gelen isimleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, sendika temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar tarafından karşılanan Vali Çakacak, törene katılanlar ile teker teker tokalaştıktan ve tebrikleri kabul ettikten sonra tören mangasını selamladı ardından makamına çıktı.

    Vali Çakacak, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Öncelikle bu görevi bize uygun gören Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Başbakanımıza, Bakanlarımıza teşekkür ediyorum. Türkiye’nin cennet köşelerinden biri olan Mersin’e ve Mersin’in güzel insanlarına hizmet etmekten şeref duyduğumu belirtmek istiyorum. Mersin; sanayisi, ticareti, tarımı kültürel faaliyetleri, teknolojisi ve lojistik potansiyeli ve tüm kurumsal yapısı ile ülkemizin dünyaya açılan en önemli kapılarından biri. Bu güzel ilimizde Devletin imkanlarını vatandaşlarımıza ulaştırmanın çabası içerisinde olacağız” dedi.
    Halka hizmetin Hakk’a hizmet olduğunu vurgulayan Vali Çakacak, “Bu makamların, bizlere vatandaşlarımıza hizmet amacıyla verildiğinin bilincindeyiz. Milletimize hizmet ederken seçilmişler, atanmışlar, siz değerli basın mensupları ve sivil toplum kuruluşları ve tüm vatandaşlarımızla ilimizin her yönden gelişmesi ve kalkınması için ortak akılla hareket ederek, vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmanın çabası içerisinde olacağız. Kapılarımız herkese açıktır. Ulaşılamayan değil, her zaman ulaşılabilir makamlar olmak zorundayız. Ahi Evran, “Elin, sofran, kapın her zaman açık olacak” der. Şüphesiz kapımız herkese açık ama biz istiyoruz ki tüm kurumlarımızın kapıları sonuna kadar açık olsun. Güler yüzlü hizmet politikasını uyguladığımızda vatandaşımıza en güzel hizmeti yaparak, toplumsal huzura en güzel katkıyı sağlamış olacağımızı düşünüyorum” şeklinde görüş belirtti.

    Vali Çakacak, “İnsan haklarına ve demokrasiye inanan, vatandaşlarımıza insan odaklı, çözüm odaklı hizmeti sunan, şeffaf, hesap verebilir yönetim anlayışı ve ben değil biz duygusuyla Mersin’in tüm dinamikleriyle birlikte ortak akılla Mersinimizi daha ileriye götürmenin gayretinde olacağız. Benden önce görev yapan tüm Valilerimize teşekkür ediyorum. Ben bu hizmet yarışında Sayın Hasan Basri Güzeloğlu Valimizden aldığım bayrağı daha güzel yerlere taşıyacağım. Bu duygularla Mersin’e ve Mersinlilere sevgi ve saygılarımı sunuyor, tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı kutluyor, sizlere teşekkür ediyorum” sözleriyle konuşmasını noktaladı. 


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.