SON DAKİKA
Hava Durumu

VALİ SU EMEKLİLER İÇİN YAPILAN MEZİTLİ TOKİ EVLERİNİ GEZDİ

Mersin Valisi Ali İhsan Su, yapımı devam eden Millet Bahçesi ve Mezitli’de TOKİ tarafından yapılan emekli vatandaşlara yönelik yeni yaşam alanı sahasında incelemelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2021 23:44
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2021 23:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
VALİ SU EMEKLİLER İÇİN YAPILAN MEZİTLİ TOKİ EVLERİNİ GEZDİ
 Vali Ali İhsan Su, Millet Bahçesi Projesi kapsamında eski Tevfik Sırrı Gür Stadyumu ve eski lunapark arazisinde yapımı devam eden Millet Bahçesi çalışmalarını yerinde inceledi.

Eski stadyum ile eski Lunapark alanında devam eden inşa çalışmalarını inceleyerek, çalışmalar hakkında yüklenici firma yetkililerinden bilgi alan Vali Ali İhsan Su, “Millet Bahçesinin hizmete açılmasıyla şehrimiz; bir başka renk ve canlılık kazanacak, vatandaşlarımızın aileleri ile birlikte güzel vakit geçirecekleri çok nitelikli bir proje hizmete sunulmuş olacaktır” dedi.

Mersin TOKİ Emekli Konutları Başvuruları 2019

TOKİ İNŞAATINDA ÖRNEK DAİREYİ GEZDİ

Millet Bahçesi’ndeki temaslarının ardından Vali Su, emekli vatandaşlara yönelik Mezitli İlçesi Esenbağlar Mahallesi’nde 31 bin metre kare alan üzerinde yapımı devam eden Toplu Konut İdaresi (TOKİ) sahasına geçerek incelemelerde bulundu.

Yatay mimari tekniği uygulamasıyla inşası devam eden ve içerisinde 262 konut, çocuk oyun alanları, fitness alanı gibi yaşam alanlarının yer aldığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) proje alanında yürütülen çalışmaları yerinde müşahede eden Vali Ali İhsan Su, yapımı tamamlanan örnek daireyi de gezerek yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

Vali Su’ya incelemeleri sırasında Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hüseyin Özgür Yalçın ve yüklenici firma yetkilileri eşlik etti.

TOKİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.